Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bryt fram

Bryt fram genom snö och is
bryt fram du längtans blomma
våga tränga genom världens
hinder ,våga växa ur asfaltens
jord
bryt dig ur den köld som håller dig
bryt dig ur den is som
omger dig
väx ur köld till kärlek
klar och stark
och vacker

alltid

 




Fri vers av ~~*MariamAurore*~~
Läst 198 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-07-30 02:01



Bookmark and Share


    Cajsa
Fint skrivet
2008-07-30
  > Nästa text
< Föregående

~~*MariamAurore*~~
~~*MariamAurore*~~