Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gråt mitt hjärta gråt




Gråt mitt hjärta gråt din bittra tår
gråt ock du min själ din veka gråt
se sommarnatten vilar varm och vän
bär icke smälek icke tadels svärd

Gråt mitt hjärta gråt din dröjda tår
gråt din skamsna sorg och ensamhet
barmhärtigt vilar dunklet under skyn
bär timmarna benådade mot dag



Bs-08








Fri vers av Bodil Sandberg VIP
Läst 668 gånger och applåderad av 25 personer
Publicerad 2008-07-30 11:54



Bookmark and Share


    sunnanvind
Helt underbart att läsa..som balsam! Självklar applåd!!!
2008-08-22

    wildrosen
underbar......applåd
2008-08-21

  Carola Zettergren
ENASTÅENDE...vad ska jag annars säga förutom att mitt hjärta tar den här dikten till sig...bokmärks!!!!
2008-08-17

  Thommy
Underbart vackert, en fröjd att läsa tycker jag.
2008-08-03

  Erik L
Underbart vacker text, gillas verkligen!
2008-08-02

    JJ VIP
Vackert och tänkande skrivet! Gillar tonen i dikten, tonen av tröst och nåd! Tårar kan ha en helande effekt! Applåd! Mvh. JJ.
2008-08-02

  Maria Zena Viklund
fantastiskt vackert!
2008-08-01

  Leva Livet
Helt underbart vacker dikt, vemodig men full av hopp och vishet!
2008-08-01

  Eva Enjebo/Drugge VIP
Ja vad säger man
mer än underbart
2008-07-31

    Mejja
Vackert och lyriskt!
....som alltid :)
2008-07-30

  Lilla My* VIP
Underbart vackert Bodil!!
*Läser igen**
2008-07-30

  coffe
fantastiskt frigörande och stark och vacker..c
2008-07-30

  Mikael Lövkvist
Stor ömsint visdom, och stor poesi.

Ja, gråt.
2008-07-30

  aol
högklassig vacker dikt som berörde mitt hjärta så
så genomträngande vacker och smärtsam
2008-07-30

  Yvonne
En dikt av högsta klass. Bör prisbelönas. Applåd och bokmärks.
2008-07-30

  Antropofagen
Inte direkt söndernött, tadel! Prisar dig, prisar Google... ,o)
2008-07-30

  Hildegun Relefors
Djupt rörd!
2008-07-30

  friheten
Tack!!!
2008-07-30
  > Nästa text
< Föregående

Bodil Sandberg
Bodil Sandberg VIP