Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förlåt lilla flicka


Förlåt lilla flicka
jag inte höll din hand
så liten, utan vägledningens band


Förlåt lilla flicka
du lämnades ensam utan en hint
då du gick vilse i ungdomens labyrint


Förlåt lilla flicka
du lämnades ensam i främmande land
med alla uppdrag, utan facit i hand


Förlåt lilla flicka
försöker gottgöra nu
njut livets frukter, förtjänt nu är du 


 

 



 




Fri vers av Nic
Läst 245 gånger
Publicerad 2005-07-15 23:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nic
Nic