Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Är Gud på semester?

Om Gud finns
så tror jag att han
fortfarande
är på semester
på annan ort

Jag förlåter honom
för hans frånvaro

För det måste ha varit
himla jobbigt
att skapa något
så vackert
som vår värld

och samtidigt något
så invecklat
som oss

Du och jag som gör
vårt bästa
Vi och de som inte
räcker riktigt till

Och några stycken
som kanske
inte vill.

Kom tillbaka snart!
Innan det är för sent.




Fri vers av Dionysius
Läst 586 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-07-30 13:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Dionysius
Dionysius