Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du behöver ingen publik

Jag vill skriva
det brinner i mig
av ord och tankar
men allt går inte att få ner
hur ska jag formulera det jag visste igår

Vissa saker är svåra att förstå

Har du nått din topp
eller önskar du bara
halvvägs i livet
eller mer
när mycket finns kvar

Är du vaken
eller beredd att bli det




För sent säger du
nej nej säger jag
inget är någonsin för sent
när det gälller dig
och vad du önskar

Du sjunker i kvicksand
när du följer
annat
än det du vill

När ingen lyssnar eller ser

Men inse att du inte behöver publik
detta du gör
gör du för dig




Övriga genrer av Vilsen Annette-hittar vägen
Läst 284 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2008-07-30 22:33



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
Grattis till en välförtjänt placering
2008-07-31

  -Ulla Tilemo- VIP
Sanna ord! Drivkraften kommer inifrån.....och som bonus har man läsare som kommenterar.
Medge att det är överraskande att leva!
2008-07-31

  Cadena
Verklig livsvisdom!
2008-07-31

  aol
kloka sökande meningar gillas bravo
2008-07-30

  lodjuret/seglare VIP
på äkta frangelska vill jag bara säga det att om vapen plötsligt förvandlades till något ätbart skulle det int vara så farligt med
au tomatgevär
2008-07-30

  Nina Ahlzén
Härligt, så sant!
2008-07-30
  > Nästa text
< Föregående

Vilsen Annette-hittar vägen
Vilsen Annette-hittar vägen