Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Glimtar av lycka

Med en glimt i ögat

och eld i röven

det är min semester
och jag kommer minnas den för alltid

För vad där bättre
än när det kryper i kroppen
av att göra någon annan glad




Övriga genrer av Vilsen Annette-hittar vägen
Läst 209 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-07-30 22:54



Bookmark and Share


  -Ulla Tilemo- VIP
Vad är bättre än att göra någon annan glad?
Inget är bättre än det! I min ensamhets saknad är det en av de saker jag förstått att jag längtar mest efter. Den där känslan när han blev överraskat glad. Av den kan man leva länge......länge.
Det låter som en perfekt semester.....!
2008-07-31

  aol
underbart
2008-07-30

  Lilla My* VIP
Låter som ett lyckat sommarjobb!!?
2008-07-30
  > Nästa text
< Föregående

Vilsen Annette-hittar vägen
Vilsen Annette-hittar vägen