Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Paulus lov

Tålig och mild
jag vänder mig inåt

skyler min blick
från tron, från hoppet
men mest av allt från kärleken

*

Orden "var inte rädd, var inte rädd"
kom min darrande kropp, att stillas,
upphörde min häftiga gråt

*

Sen kom sången,
och döden var aldrig så närvarande som då

Hela mitt liv
har jag sökt dig, bara dig, Kärleken

Tid jag haft att vara sann,
att hoppas, att uthärda längtan

*

Det var vår tid som spills




Fri vers av Hugo Ferla
Läst 257 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-07-30 23:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hugo Ferla