Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min allra djupaste önskan


Min allra djupaste önskan


att få beröra och bli berörd

att få närma mig just dig
sudda ut

oro och avstånd

låta längtan lösa upp
dina knutna händer





Fri vers av Michaela Dutius
Läst 344 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2008-07-31 15:04



Bookmark and Share


  devilsangel
Ja du min vän...dina önskningar slår in för du är så god i hjärtat och skriver ljuvligt underbart, rakt in i hjärtat...kram
2008-08-03

    forskaren
... din allra djupaste önskan

bottenlös


av behov



Tack! Bokmärker!
2008-08-02

  Haugen
Shit va bra! =D men tänk ändå om man kunde sudda ut oro o avstånd, det var riktigt djupt ^^
2008-08-01

  Karin Rosberg
Så skön att läsa och de sista raderna.......så kärleksfullt och ömt!
2008-07-31

  anits VIP
Vackert vad mer
kan jag säga
2008-07-31

  friheten
Mållös, vet inte vad jag ska säga. Tack för dikten!
2008-07-31

  Ewa-Britt Nilson VIP
Når man dit
då är det en invit
till livets bästa rit!
***************
2008-07-31

  Bibbi VIP
"Min allra djupaste längtan" också.
Applåd och bokmärke.
2008-07-31

    ej medlem längre
En önskan som det är lätta att instämma i. Att få komma riktigt nära en älskad människa är bland det största som man kan få uppleva. Med ngr få rader får du med kärnan i livet
2008-07-31

  rebecca d
vackert. en vacker önskan och en vacker dikt
2008-07-31

  Larz Gustafsson VIP
Ja, det är svårt att ta emot med knutna nävar.
2008-07-31
  > Nästa text
< Föregående

Michaela Dutius
Michaela Dutius