Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett ögonblicks evighet med dig min ängel

för varje gång jag blinkar
tror jag att något nytt ska ta plats
något som får mig att fästa blicken

något som du en gång var
längre än ett ögonblick
en evighet och mina ögon
kommer alltid att se dig

som den vackraste ängeln




Fri vers av caraa
Läst 395 gånger
Publicerad 2008-07-31 17:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

caraa
caraa