Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
senryu/tanka från Yngsjö strand


rykten


elaka rykten
säger att bunkrarna var
oanvändbara

krutröken från skotthålen
gasade eget manskap




Bunden vers (Haiku) av Fredrik P. VIP
Läst 383 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-08-01 13:20



Bookmark and Share


  fågel grå
..eller kanske hade
ärtsoppan de åt
med saken att göra.?
2008-08-04

  Cris
Oerhört vacker bild från skånska kusten.. och bunkern.

Och jasså..!? var det så ..eller är det bara rykten ;-)
2008-08-02

  Karin Rosberg
Ha, ha den satt ju helt.........kanon!!
2008-08-01

  Cadena
Spännande historaia - man undrar över sanningen...
2008-08-01
  > Nästa text
< Föregående

Fredrik P.
Fredrik P. VIP