Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dra vill aldrig se dig igen!

Det är ingen idé att hoppas på dig längre ,
du kom in i mitt liv o tog över allt
Men all kärlek till dig har nu förvandlas till hat!
Jag litade på dig , kag kunde berätta allt för sig men nu,
kan man inte berätta något alls för dig!
Så försvin jag vill inte se, höra eller känna dig mer
Så dra jag vill aldrig ALDRIG se dig igen!




Fri vers av ElinÄlskarDikter
Läst 334 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-08-01 13:23



Bookmark and Share


  Frederick
Du borde fixa till alla stavfel. Man hakar upp sig på det.
2008-12-28

  berxper
Oj...det var ord och inga visor!
När kärleken omvandlas till hat,
blir det riktigt bittert!
2008-08-01
  > Nästa text
< Föregående

ElinÄlskarDikter
ElinÄlskarDikter