Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Men hallååååå!!!




Ok jag är här nu, inför dig Gud

Förlåt att det tog lite tid

Men nu är Sunnan här

Nu står jag inför dig som du ville

Jag finns här nu, vill lyssna på dig

Men snälla Gud tala då!

Suck...


Men hallååååå!!!



....?... ...!!! ....:))...... .... ... ...!!!


... ... ...! .........? ......?.... .... ......! ;)) !!!


Va???!!!




Fri vers av sunnanvind
Läst 359 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2008-08-01 14:17



Bookmark and Share


  Hannadraken
Du, den här gillar jag! Den känns så ärlig.
2008-08-04

    ingvar VIP
Ja, precis så kan det ofta kännas och upplevas. Här är vi - men var är du, Gud. Hur många gånger tycks inte "Guds tystnad" vara "störst möjliga"? Dina fråge- och utropstecken i slutet säger mycket. Och ändå: mitt i den totala stillheten och tystnaden märker vi kanske stundtals att Någon finns där, allra allra längst inne i vår varelse..
2008-08-01

  Blåbäret
Nä nu har du inte tvättat öronen...Jag talar ju för fullt...
2008-08-01

  anits VIP
Ja så kan det kännas i bland
men han hör och lyssnar fast
vi många gånger inte förstår
2008-08-01

  Larz Gustafsson VIP
Gud talar primärt genom Sitt Ord.
Bibeln.
2008-08-01

  Ewa-Britt Nilson VIP
Inte alltid lätt att tyda
hur man Guds ord ska lyda
Med tecken och tankar man
ofta i tankeriet vankar...
2008-08-01

  berxper
Ha ha... det var fina ord!
2008-08-01

    JJ VIP
Kan känna igen mig, svaren som uteblir, alla förkunnare som anses föra hans talan på ett omänskligt tolkat bokbundet sätt kan däremot göra mig galen! Applåd! Mvh. JJ.
2008-08-01

  Junia VIP
Så kan det allt kännas ibland!
2008-08-01
  > Nästa text
< Föregående

sunnanvind