Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En idé från en mycket god vän.....




Till Salu! Kom och köp

 

Bankbank på dörren......

- Hej, jag är här för att sälja in några finfina försvarsmekanismer.

Jag har några stycken med mig i dag som jag skulle vilja visa dig, som kan hjälpa dig i ditt dagliga liv. Fantastiska grejer som måste finnas i varje människas hem.

Låt mig visa dig vad jag har för fina saker i min portfölj, du kommer inte bli besviken

Här har vi förnekelse, det är en underbar känsla som gör att du slipper känna det du egentligen känner. Livet blir så mycket enklare då, och livet gör mindre ont.

En annan fin försvarsmekanism jag har i min portfölj är eskapism. Titta så fint den fungerar! Man kan lätt som en plätt fly verkligheten och kasta sig in i sina drömmar

Åh, glöm inte bort denna, lyssna, lyssna den är nog en av de bättre jag kan erbjuda. Projicering, skyll på andras tillkortakommande så ser du inte dina egna. Ett enkelt sätt att ställa sig själv i en bättre dager.

Rationalisering mina vänner, lätt att använda och enkel att ta till i många situationer. När du misslyckas med något, skyll på omvärlden, din uppväxt eller din dumma sambo, eller att det regnar.

Se på denna, denna underbara regression. Gå tillbaka till ett tidigare stadie i livet och skit i att utvecklas. Du slipper alla krav, enkelt och skönt. Nappar och blöjor fås på köpet.

Vilken passar dig? Vad har du för behov? Jag har många fler med mig, det är bara att välja och vraka vilken som känns bäst för dagen. Köp alla vettja, så du har dom hemma när du har behov för någon.

 

 




Fri vers av Kameleont
Läst 602 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2008-08-02 10:52



Bookmark and Share


  Ulf Popeno
Jag gissar att det finns nåt paketpris där?
2008-11-09

  Don Michael
Gillar den här typen av humor och hur den är skriven. Thumben up!
2008-10-21

  पिWhite Eagleॡ gästas av &#
*ler*
2008-08-03

  coffe
psykologins giv..eller snarare bakdörrar..du gör det vasst och humoristiskt..c
2008-08-02

  Eléa
Mycket välskriven
knep som (tyvärr?) väldigt enkla att tapetsera på tillvaron
Gillar. Tummen upp :)
2008-08-02
  > Nästa text
< Föregående

Kameleont
Kameleont