Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I samma rytm





Våra hjärtan slår
i samma rytm

våra ögon bär
samma bilder
av skugga och ljus

våra kroppar
är varandras skydd

och ingenting
kan komma emellan




Fri vers av Michaela Dutius
Läst 424 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2008-08-02 11:38



Bookmark and Share


  Psykad
Jättefin, kort men säger så mycket.
2008-08-03

  devilsangel
Äkta samhörighet! Kan inte bli starkare och inte heller vackrare...din text skildrar detta så bra!
2008-08-03

    eva m h
Samstämmighet!
2008-08-02

  anits VIP
Underbart vackert
dom två sista raderna
verkligen känslosamma
2008-08-02

  Lena K Nilsson VIP
Mycket vackert skrivet!
2008-08-02

    JoLu
en väldigt vacker kärleksförklaring
applåderar*
2008-08-02
  > Nästa text
< Föregående

Michaela Dutius
Michaela Dutius