Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Växer jag



de hårda ordens betydelse

tappar sitt värde

då de slår mot mig skoningslöst

men

när du talar till mig växer jag




Fri vers av sunnanvind
Läst 303 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2008-08-04 19:43



Bookmark and Share


    Lindizz
ja hårda ord kan sänka en människa, medan andra ord kan få en att växa och bli stark...en mycket bra text!
2008-08-06

  lyckeli
Känns igen...
2008-08-05

  berxper
Ja, hårda ord - ilska , förnedring - sänker.
Du får fram ditt budskap på ett mjukt sätt.
"när du talar till mig växer jag"
Mycket bra!
2008-08-05

    Maria Malm
Hårda ord kan sänka människor, men samtal kan ge plats att växa..
2008-08-05

    JJ VIP
Så sant! Applåd! Mvh. JJ.
2008-08-04

  friheten
Ja, sista raden säger mkt.
2008-08-04

  anits VIP
bra skrivit
sista raden underbar
2008-08-04

  Blåbäret
Se mig, se människan och behandla mig därefter...mycket bra skrivet!
2008-08-04

  Hannadraken
låter som en styrka som växer inifrån. och man må bli starkare, men det är ändå dumt att stå mitt i eldregnet.
2008-08-04

  prinscess VIP
mmm hårda ord kan dock förstöra men om man inte låter sig trampas på så växer man och styrkan är stor
2008-08-04
  > Nästa text
< Föregående

sunnanvind