Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gör det, var mig nära


Du vet hur du ska smeka min arm
så där så jag vet att du vill ha mig

Gör det, var mig nära

Du vet hur du ska se mig djupt i ögonen
ge mig en blick av åtrå

Gör det, var mig nära

Du vet hur du ska hålla mig ömt i din famn
kupa händerna om mina bröst

Gör det, var mig nära

Du vet hur du ska komma till mig älskade
hur mycket jag längtar efter dig

Gör det, var mig nära



Du är mig nära




Fri vers av sunnanvind
Läst 397 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2008-08-02 20:55



Bookmark and Share


  Lejonhjärtas poesi
Så passionerat och ljuvligt samspel, tjusigt.
2008-08-05

  Blåbäret
Bara "du"...bara du vet ...så kom till mig..var mig nära...så underbart och kärleksfullt...så skönt när det är någon som vet ! Kram
2008-08-04

  Lars Hedlin
Underbara ord så nära så innerligt kram
2008-08-03

  prinscess VIP
öm kärlek
2008-08-03

  anits VIP
Vackert ömt och kärleksfullt
2008-08-03

  Thommy
Vackert och ömt skrivet.
2008-08-03

    JJ VIP
Gillar uppmaningarna och de återkommande upprepningarna, ger ett extra djup åt texten eftersom även den beskrivna handlingen förmodas att upprepas... Självklar applåd! Mvh. JJ.
2008-08-02

  Rosen VIP
Åh! så mycket närhet..en kärleksfull text som berör!
2008-08-02

  Kalle.O
Kärleksfullt och mycket varmt skrivet!
2008-08-02

  berxper
Vilken ömhet;
...och värme.
Jag tycker om den här!
2008-08-02
  > Nästa text
< Föregående

sunnanvind