Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fängelsen

 

En fågel i bur
är nåt som snart faller
Dock de tyngsta fängelser
är de som saknar galler




Fri vers av swimsus@gmail.com
Läst 313 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-08-02 17:56



Bookmark and Share


  Erik L
Kort och koncist. Bra skrivet!
2008-08-03

  Larz Gustafsson VIP
Sant och intelligent skrivet.
2008-08-02
  > Nästa text
< Föregående

swimsus@gmail.com
swimsus@gmail.com