Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vet inte hur jag ska klara det

Det enda sättet
för att kunna klara detta
är att gå tillbaka
tänka på det gamla
det som jag lärt mig leva med

Det känns onödigt och korkat
att gå tillbaka
men i detta fallet
är det nog det bästa
jag kan göra
just nu

Jag gjorde inte det för att såra dig
jag försökte faktist hjälpa dig
men i slutet
började jag tänka på mig själv

Nu har jag lärt mig
att man ska ta sig själv i andra hand
annars blir det bara fel




Fri vers av greeneyes
Läst 278 gånger
Publicerad 2008-08-02 18:01



Bookmark and Share


  camillala
jättebra skrivit!
2008-08-02
  > Nästa text
< Föregående

greeneyes