Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vänner man kan lita på

En vän som du kan man lita på
En vän som du sviker inte
En vän som du kan alltid hjälpa
En vän som du kan man aldrig släppa

Jag kan berätta allt för dig
för jag vet att du inte berättar för någon
Du kan berätta allt för mig
för du vet att jag inte berättae för någon
Jag vet att mina hemligheter är bervarade hos dig
Och du vet att dina hemligheter är bevarade hos mig

Jag är en vän som du kan lite på
Jag är en vän som inte sviker
Jag är en vän som kan alltid hjälpa
Jag är en vän som du aldrig kommer släppa





Fri vers av ElinÄlskarDikter
Läst 283 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-08-02 21:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ElinÄlskarDikter
ElinÄlskarDikter