Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Minnen

Ni ägde ej ett hus,
ej heller någon större slant
ert hem var enklet men jag såg
att det var gjort av guld och diamant.

För hos er var jag älskad,
hos er fanns en öppen famn,
jag visste jag var önskad,
här kunde jag vila
det var en säker hamn.









Fri vers av Helga Elin
Läst 388 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-08-02 21:47



Bookmark and Share


    Birgitta Wallgren
Åh, vilken fin dikt. "En säker hamn", ja absolut.
2008-08-05

    Helga Elin
Ja, det är morfar och mormor jag tänker på, han "som ville alla uslingar väl" -Du är en alla tiders jänta-
2008-08-03

  Anders Nordlander VIP
Jag tänker på morfar o mormors hem
2008-08-02
  > Nästa text
< Föregående

Helga Elin