Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det som var jag


Orden rann av mig
Såsom vattnet rinner av en gås
Jag står ordlös
Och har glömt mitt syfte
Mitt mål

Gör mig fem år igen
Låt mig hoppa i vattenpölarna därborta
Låt mig glömma allt vad ångest och krav heter
Ta mig tillbaka till en kravlös barndom
Gör mig till jag igen




Fri vers av A little poem
Läst 441 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-08-03 00:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

A little poem
A little poem