Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Döden kan drabba mig när som helst..., jag fick livmoderhalscancer i Februari -08..de tankar som fanns under tiden blev denna till sist.


Döden - Livet

Tankar på den egna döden
är obegripliga och otröstliga.

Det är nästan helt omöjligt
för tanken att ens föreställa sig
sin egen icke-existens.

Det är svårt nog att konfronteras
med någon annans icke-existens.




Fri vers av Smurfan
Läst 243 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-08-03 16:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Smurfan
Smurfan