Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Sökande


Tillit

Att koppla av med livets hela kraft
Längst ut på ett halmstrå
Min enda möjlighet
Mitt hopp

Här

Längst ut i det oskyddade mjuka
Finns du, ditt lugn och din frid
I din famn har jag funnit tillit
om det bryts?




Fri vers av Smurfan
Läst 579 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2008-10-05 21:17



Bookmark and Share


  Maria T
Din dikt andas lugn och frid
2008-10-21

  Eva Langrath VIP
Så vackert om det enda som håller när livet ibland "knölar" till oss.
Eva
2008-10-06

  Ewa-Britt Nilson VIP
Oj! Hur skall det
gå, då... Ja på
det kan man
undra så...
Tilliten om
den tar slut...
En sak som kan
hända... Här fick
Du oss till en
tänkande vända...
2008-10-05
  > Nästa text
< Föregående

Smurfan
Smurfan