Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kär-lek är Kärlek


Kär-lek

Kär-lek, jag är kär och de är ingen lek.
Kär-lek en vandring genom livet.

Kär-lek, vara älskad utan svek.
Kär-lek, älska i lust, avhållen för den jag är.
Kär-lek, att bygga mitt liv på.
Kär-lek som består eller förgår.

Mänsklig kär-lek är allt jag förmår.
Endast Kristi ovillkorliga KÄRLEK består.




Fri vers av Smurfan
Läst 611 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-10-24 21:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Smurfan
Smurfan