Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ja, vad tror Ni


Låt mig...dig

Två veckor har gått, idag när du inte är här.

Varför? Hur? Var det mitt fel? Eller ditt?

Jag och du, kanske var det rätt, men fel, eller.

Lät dig gå från vattenbrynets kluckande, längs vägen för tidigt.

Ånger, släppte taget om din hand,

Vad hade hänt om jag inte gjort det???

Du tände ett ljus i mitt ljus, i ditt ljus, i ditt allt.

Du finns i mig, inte lika levande som livet.

Låt mig, få vara i din famn igen,

Nej.




Fri vers av Smurfan
Läst 714 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2008-09-25 20:56



Bookmark and Share


  Sladjana Zubcevic
"Du tände ett ljus i mitt ljus, i ditt ljus, i ditt allt.

Du finns i mig, inte lika levande som livet.

Låt mig, få vara i din famn igen,"
Smärtsamt vackert.
2008-09-25

  Ewa-Britt Nilson VIP
Jag får väl säga
som Shakespeare
Det är frågan att
vara eller inte vara...
2008-09-25
  > Nästa text
< Föregående

Smurfan
Smurfan