Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
saknad..älskad


Doften utav dig

Jag längtar efter doften utav dig
min älskling och vill höra
dina andetag.

Längtar tills du ligger här bredvid mig,
du gör mig alldeles varm
inombords.

Vill känna din varma sköna hud
din muskulösa kropp tätt emot min
och du trycker din sköna varma
kropp mot min.

Vi somnar tillsammans med våra
kroppar som uppslukas av
varandra.

Sov, sov...längtar, när? när?




Fri vers av Smurfan
Läst 666 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2008-11-27 22:31



Bookmark and Share


  Eva Langrath VIP
Längtansfull vacker text.

Eva
2009-01-31

  Blåbäret
dessa dofter som kan sätta en ur spel...:)
2008-11-27
  > Nästa text
< Föregående

Smurfan
Smurfan