Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ett besök som inte blev av men det blev något annat.


Fantastisk höst

Sagolika höst, trädens löv glänser som guld
skimrande av eldfärger, en svag viskande vind.
Vi pratade och som en vind svepte min vår och sommartid
snabbt förbi=själen var läkt.
I djupet av mitt hjärta finns våra samtal
och minnen alltid kvar.

Sagolika höst, olika vägar skall vi gå
Jesus är med oss båda på vägen.
Så även denna höstdag,
vi har byggt en bro,
där det finns plats för toner
färger och där vi fortsätter att leva i frihet.

Sagolika höst, en tid för rekreation.
Ge oss båda av allt det goda både till kropp och själ.
Jag knäpper mina händer för mig, min vän
och vår gemensamma vän som vi tänkte besöka.
Jesus omslut oss alla.




Fri vers av Smurfan
Läst 783 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-10-24 21:28



Bookmark and Share


  jörgen g
Underbart!
2011-08-05

  Eva Langrath VIP
Andas försoning och ödmjuket. Vacker hösttavla.

Eva
2008-10-25

  Ewa-Britt Nilson VIP
Jag har lagt upp ett
lager av vackra höst-
löv som jag har pressat
och använder som deko-
ration på mitt vita brev-
papper... Blir så fint!
******************
2008-10-24
  > Nästa text
< Föregående

Smurfan
Smurfan