Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Andas dig



andas dig min älskade

dina ögon reser över mig

känner dina blickar beröra

min kropp sträcker sig mot dig

utan ord så nära så nära

hela rummet innesluts i magi

tystnaden ger ifrån sig en suck

gemensam resa med samma mål


varandra




Fri vers av sunnanvind
Läst 336 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2008-08-06 19:35



Bookmark and Share


  Thommy
Väldigt vackra rader.
2008-09-27

  Blåbäret
Var detta utmaningen? *L*
Älskar "känner dina blickar beröra"...så hett, så intimt...
2008-08-07

    Maria Malm
Sensuellt vacker!
2008-08-07

  friheten
Så underbar skriven!
2008-08-07

  anits VIP
Så vackert skrivet
underbart att läsa
2008-08-06

  prinscess VIP
väldigt vackert
2008-08-06

    Lindizz
vackert skrivet!
2008-08-06

  Eric R Ström
Härligt sensuellt
2008-08-06

  Hildegun Relefors
Så är det--som bäst!
2008-08-06

  genni VIP
mitt hjärta slår något extra slag....fint
2008-08-06

  Rude Billy
vackert
2008-08-06
  > Nästa text
< Föregående

sunnanvind