Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
jag kan inte rimma, men jag är också "tired of silly lovesongs" och sångare som inte vet vad dem sjunger om =)


irritation

vad är ett träd utan dess rötter
vad är sommar utan barfotafötter
vad är höga kullar utan slätter
vad är ljusa dagar utan nätter

vad är blommor utan blad
hur ska man vara glad
om inte hjärtat ibland är ihåligt
ändå mår jag jättedåligt

förklara det, jävla muntergök!




Fri vers av RutigKjol
Läst 427 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-08-03 18:14



Bookmark and Share


  fågel grå
Bra rim och en
rolig slutkläm.
2008-08-07
  > Nästa text
< Föregående

RutigKjol
RutigKjol

Mina favoriter
En narr i sorgsen takt.