Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Löften som bryts ska ej ges..


Själslig korsfästning

Du sa att du älskade mig mer än ditt eget liv
du sa att du älskar mig till dagen du dör
men löften som bryts ska ej ges
för vad är värre än ett brutet löfte?
Ett tomt löfte
korsfäster den sviknes själ




Fri vers av Skrivarn
Läst 233 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-08-03 18:30



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Och korsfästelse är den grymmaste avrättningsmetoden.
2008-08-03
  > Nästa text
< Föregående

Skrivarn