Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hon ser sig leva Hon ser sig lida Hon ser sig älska


Åskådare

Avsides på en kontinent
Undangömd i ett land
Uppslukad av en våning
Hon skriker utan ljud
Hon gråter utan tårar

Åskådare av sitt eget liv
Hon stannar
och betraktar sig själv
Iakttar sig själv

Hon ser sig leva
Hon ser sig lida
Hon ser sig älska

Hon är åskådare

Patricia L. Mellin




Fri vers av Patricia L. Mellin
Läst 356 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-08-03 19:37



Bookmark and Share


  Carl Thomas
Jag tror på allt...till och med utomdjordingar! :)
2008-08-03

  Larz Gustafsson VIP
Även jag kan uppleva den där besynnerliga distansen.
2008-08-03
  > Nästa text
< Föregående

Patricia L. Mellin
Patricia L. Mellin