Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tyst, säg inte att du kan säg inte att du vill.


Tyst

Tyst, säg inte vad du känner
säg inte vad du tycker

Tyst, säg inte att du kan
säg inte att du vill

Tyst, klaga inte, anklaga inte
gråt inte, skrik inte

Tyst, fråga inte, undra inte
berätta inget

Tyst, prata inte, titta inte
stör inte, rör dig inte

Var osynlig
Du finns inte
Tyst

Patricia L. Mellin




Prosa av Patricia L. Mellin
Läst 329 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-08-03 19:42



Bookmark and Share


  Mats Henricson
" Det ÄR tufft där ute !!" Bra tolkat !
2008-08-03

  Carl Thomas
Men hallå, jag är ju ett spöke ;)
2008-08-03

  Larz Gustafsson VIP
Det var ord och inga visor till en persona non grata.
2008-08-03
  > Nästa text
< Föregående

Patricia L. Mellin
Patricia L. Mellin