Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det är skönt att ha någon brevid sig när man ska sova. Ännu bättre om de åskar.


God natt

God natt min vän
tonen från din smekande stämma
gungade, tröstade mig i natt.

Kärleksfullt du ligger intill mig
sakta helar du min såriga själ
smekande rör du vid min nakna kropp.




Fri vers av Smurfan
Läst 302 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-08-03 19:58



Bookmark and Share


  Kalle.O
Ljuva närhet...
2008-08-06
  > Nästa text
< Föregående

Smurfan
Smurfan