Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dags nu

 

en grön snuttefilt

hade jag en gång

kanske ligger den kvar

längst ner i kistan

tillsammans med de små skorna

 

och det som en gång var

jag lyckades aldrig bli fri

fick ta det om igen

men nu stoppar jag även den

längst ner i kistan

 

nu är kistan full

vill inte ha

något som en gång var

vill leva nu

 

vill ha mitt rum

min tid

för att vara jag

 

vill ha känslan

att det inte bara är jag

 




Övriga genrer av Mona*
Läst 190 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-08-03 22:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mona*
Mona*