Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
skrivkrampen har släppt lite, men denna text är långt ifrån klar så all kritik uppskattas


Detta ska jag försöka minnas alla de dagar jag inte tror på kärlek

Kan vi älska i sorg
över förlorade år
av det vi trodde var

Kom hit och känn
Hur mina läppar smakar
av solmogna smultron
och havsfärska tårar
Lite salt, lite kärlek, lite sötma, lite sorg

Jag tror vi måste få gråta
över allt som inte blev
som de borde
och allt som inte blev

En dag ska jag gråta
i minnet av dessa kyssar
till tonerna ditt hjärta stavade
Men livet är en salig röra
av kyssdränkta tårar, av förlorade år
Det är i denna insikt vi tror,
så vi ska älska idag
För då är vi i alla fall levande
Kom låt oss nu fylla våra dagar
med någonting
som bara är




Fri vers av Queen_of_Rain
Läst 674 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2005-07-17 14:03



Bookmark and Share


  Propella
"Lite salt, lite kärlek, lite sötma, lite sorg"

Underbar beskrivning på hur läppar smakar!
2005-09-07

  mysanpysan
Sårbar, hoppingivande, vacker. Njuter av denna dikt!
2005-08-30

  Michmich
den här var annorlunda och berörde mig djupt. mycket väl skrivet och tänkt. älskar första stycket

"Kan vi älska i sorg
över förlorade år
av det vi trodde var"

och slutet ger hela dikten sitt svar, sin helhet.

"Kom låt oss nu fylla våra dagar
med någonting
som bara är"

Mycket bra!
2005-08-27

    Hades Is Rising
Hård och tung men ändå hur jävla bra som helst.
2005-07-24
  > Nästa text
< Föregående

Queen_of_Rain
Queen_of_Rain