Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förspilld limerickmöda

Först åtta stavelser i rad,
sedan nio till, klart som korvaspad,
men ej ortsnamnet,
i slutet på rad ett,
åtta,nio,fem,sex men tyvärr till sist nitton stavelser skalden kvad!




Övriga genrer av limerick
Läst 265 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-08-04 12:24



Bookmark and Share


  limerick
Håller med om att versen slutar i ren tragik. Men jag får väl ta nya tag?
2008-08-04

  Ewa-Britt Nilson VIP
En limerickande från -vik
bad om recension med sån kritik
att det skulle ta
om det, nått skulle va
den kom, sen blev allt, bara tragik
2008-08-04
  > Nästa text
< Föregående

limerick
limerick

Mina favoriter
Hålla truten-limerick