Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Urkult 2008


Eldflugor mot midnattsblått

figurer ristade i sten
dansar till Nämforsens vilda brus

trummor blandas med urmoderns
hjärtslag

lägger segelduk över timvisare.




http://www.namforsen.com/index3.html

















Övriga genrer av _Mian_
Läst 409 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2008-08-04 22:37



Bookmark and Share


  Lena Renman
Hade gärna varit där en fin poetisk skildring

lena
2008-08-25

  arbetaren
Var du där när jag var där?
Vad höll dig undan för mina ögon?
Vad var bäst?
Kommer du dit nästa år så titta in till oss, vore kul att ses!
2008-08-18

  noname_realmind
Suggestivt och inbjudande!!
Önskar jag varit där...

Och himla snygg bild!
2008-08-06

  Annmargreta
Såg inte dig! Var bodde du Mian, vi bodde på älvcampingen, mysigt var det!
2008-08-04
  > Nästa text
< Föregående

_Mian_
_Mian_