Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ingenting är allt

 

Vad är det jag hör?

hela tiden

den omnipotenta

sakralvansinniga

rösten, inom mig

hånar varje tanke

för att den blir tänkt

för att jag

talar, tittar, läser

skrämmer

mig till tystnad

ibland

genom att bara viska: 

rymden. 

 

 

Det betyder tusen saker. 

 

 

Jag vill bara gråta

men då är allt värre

 

Jag sitter tyst och stirrar

ut i luften 

 

Där ingenting finns att se 

 

Då skriker det i mig

ingenting är allting 




Fri vers av isidore
Läst 1061 gånger och applåderad av 44 personer
Publicerad 2008-08-05 00:41



Bookmark and Share


  Carola Zettergren
AJ...precis där det gör som ondast,mycket bra poetat av dig!!!
2008-08-10

  Eva Enjebo/Drugge VIP
Snyggt
2008-08-09

    Murphy
Den här skulle jag kunna tänka mig att publicera, bra att du visade mig den här sidan så att jag kan läsa dina texter kontinuerligt.
2008-08-06

  wayward - taiga
"Ingenting är allt"

"Då skriker det i mig"

fan vad du är nånting på spåret..
på riktigt, det menar jag...
2008-08-06

  Gabriellan
hånar varje tanke

för att den blir tänkt


så är det för ofta. bra skrivet.
2008-08-06

  Elaine.S VIP
Fantastiskt bra!!


.
2008-08-05

  J A Nicander
Väldigt bra!!Grattis till placering.
2008-08-05

  mayhem and order
Enastående bra vännen!
2008-08-05

  Bissen
Kanon...!
2008-08-05

  Carola Zettergren
SUVERÄNT!!!Grattis till placeringen!
2008-08-05

  isidore
Ja, risken är stor, galenskapen, den inlåsta friheten
2008-08-05

  Johan Pollnow
jag skulle kunna skriva att det är

intilligent

men det är ju så mycket mer än så

det är ett tilltal som öppnar

inte stänger

det är förståss en oehörd risk

och en väldigt viktig sådan.
2008-08-05

  Carlita
jag vill läsa denna tusen gånger. den är som en stor, lång tanke som rymmer allt, som bänder sig innanför - och utanför.

en rymdviskning, och jag vill bara sträcka ut mina längsta armar och krama den i etern.

fantastisk är du.
2008-08-05

  Tess the mess
ursch.. ett mycket väl beskrivet helvete, som jag alltför väl känner igen mig i.
lyssna inte på skiten. stay real. skönheten finns i dig. och livet finns där också.
2008-08-05

    Melona
Fantastiskt!
2008-08-05
  > Nästa text
< Föregående

isidore
isidore