Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det är underligt men ibland kan man se en människas mun röra sig utan att uppfatta några ord. Man kan vara för upptagen med att titta på personen och för fascinerad av hur vacker han/hon är.


Jag hör inte

Jag hör inte
ett ord av vad du säger
för jag,
jag tittar på dig.


Jag hör inte
ett ord av vad du säger
men jag,
jag vet att det är bra.




Övriga genrer av korrigerad
Läst 553 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2008-08-05 19:56



Bookmark and Share


    Ai
Helt underbar!
2008-09-29

  Frederick
ojoj, detta var kort men innehållsrikt, GRYMT.
2008-09-28
  > Nästa text
< Föregående

korrigerad
korrigerad