Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Från fotbolls-VM 2006


Mittfältskung

En urstyv mittfältare från Marseille,
som visat att just fotboll är hans grej,
gör så vackra överstegsfinter,
och annat som fotbollsfint är,
nog är det väl Zidane så säg?




Övriga genrer av limerick
Läst 280 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-08-05 15:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

limerick
limerick

Mina favoriter
Hålla truten-limerick