Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till Susanna Kallur när hon slog världsrekord inomhus på sextio meter häck och som nu kan behöva allt stöd hon kan få inför OS i Peking.


Sjuochsextioåtta

Häckklippning i Karlsruhe med spänst,
var alls ingen hushållsnära tjänst,
då tvåan såg ut som en medelmåtta,
när Sanna gjorde sjuochsextioåtta,
nu snabbast i världen av egen förtjänst!




Övriga genrer av limerick
Läst 279 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-08-05 15:43



Bookmark and Share


  Ewa-Britt Nilson VIP
Fin hyllning
till Kallur
hon kan
behöva:
God tur!
2008-08-05
  > Nästa text
< Föregående

limerick
limerick

Mina favoriter
Hålla truten-limerick