Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ännu en dikt som jag skrev för länge sedan men inte publicerat, på grund av något skäl jag inte kan komma ihåg nu.


KOM


Kom
Aldrig har jag längtat som nu
känns som allt suddas ut
förrutom du
ständigt mitt inrre det ropar ditt namn
Min Herre
Min Gud
El Shaddai

Kom
Enn brännande känsla i min själ
jag finner ingen ro, kom och ta
över befäll
ständigt mitt inre det längtar efter din röst
Min Herre
Min Gud
El Shaddai

Kom
Gästa min natt med din närhet
och låt mina ögon få skåda
din skönhet
ständigt mitt inre det söker din blick
Min Herre
Min Gud
El shaddai

Kom
Fast jag vet att du alltid är här
Känns det ibland som att saker kan dra
oss isär
Men ständigt jag vet att du väntar min själ
Min Herre
Min Gud
El shaddai




Fri vers av Fenomena
Läst 683 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-08-05 17:22



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Njutbar bön.
2009-07-31

  Larz Gustafsson VIP
Maranata!
Jesus kommer!

Jesus nalkas oss när vi nalkas Honom.
2008-08-05
  > Nästa text
< Föregående

Fenomena
Fenomena