Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sovrum, väntrum, tomrum


Tystnaden i ett andetag
blodet i näsduken
du sitter på sängkanten
persiennernas svarta ränder
vilar över din hud
du tänder en cigarett
och för en gång skull kan jag inte bry mig om dina lungor
utan om brandvarnaren
i hallen utanför
vi fingrar på din näsduk
bara för att vara säkra
på att det är äkta
men den röda tåren på din överläpp
säger allt
vi vet, båda
det är inte långt kvar nu




Fri vers av Herr Ångest
Läst 1033 gånger och applåderad av 39 personer
Utvald text
Publicerad 2008-08-05 18:41



Bookmark and Share


  Baystream
så jävla avskalad och det är vad som gör den så jävla bra.
2012-03-13

  lodjuret/seglare VIP
Rökning är sannerligen ett gissel, även om det så bara är en tänkt tänd cigarett. Tacka vet jag lakritzbåtar.
2012-03-12

  eskimo snow
Fantastisk, och så ledsam.. fint skrivet
2011-07-19

  sommarmoln
Så smärtsam och sorglig...vacker men gör så ont att ta in...
2011-06-22

  Matilda E. Stridsberg
*bugar* Den här var riktigt bra!
2011-02-25

  * MARY *
så braaaaaaa !
2010-08-23

  Annie b'larsson VIP
Herregud så sorgligt...(suckar) - du har verkligen en förmåga att berätta så att man känner...
2010-03-17

    //Nikita
Så sorgligt...
2009-12-24

  JessicaB
En sorglig men vacker skriven dikt.
2009-04-19

  Hans Christian
Står upp, nej sitter med hoppande ben och applåderar. Bokmärke!
2009-01-04

  Nicole Margit
Helt otroligt bra. Det är något extra med dikter som kan måla bilder, bara genom får ord och formuleringar. Galant!
2008-11-06

  Sanna i badet VIP
En stark bild av det kommande men defenitiva slutet.
2008-08-06

  Angeldust
usch så sorgset..bra skrivet känner sorg när jag läser det här. kram Tinny
2008-08-05

  lyckeli
Tycker om...mycket...
2008-08-05

  Lyckohäxan Enediel
Berörande bild du målar upp här...som ett stilla konstaterande att döden väntar inte hur länge som helst.
2008-08-05

  genni
Djup text som berör
2008-08-05
  > Nästa text
< Föregående

Herr Ångest