Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min mamma och jag

Aldrig att hon sa till mig,
du duger inte till,
aldrig att hon tvingar mig
att inte göra som jag vill.

Jag fick en syster söt och skär
nu var jag plötsligt stor,
men sagor läste hon ändå
hon hade mycket tid min mor.

För jag fick alltid vara med,
vi var kompisar vi två,
och aldrig var jag till besvär
det var liksom bara så.

Så duktig hon är vår mor
att ordna allt för oss,
vi älskar faktiskt dig ännu
men det vet väl förstås.










Fri vers av Helga Elin
Läst 339 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-08-05 23:50



Bookmark and Share


    Birgitta Wallgren
Viktigt att få känna att man duger och får tid, även när en lillasyster "tränger" sig på....!!! Mamma (och pappa) de är toppen, tänker alltid på en - stor som liten!
2008-08-06

  Anders Nordlander VIP
Fint skrivet om vår mor, som alltid hade och har tid för oss! numera, mycket tid i telefonen, då i svarta soffan. Hon är extra duktig på att läsa sagor!
2008-08-05
  > Nästa text
< Föregående

Helga Elin