Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

bortom stadsgränser




det var något viktigt som hände den kvällen
på himmelen krusade sig ditt ansikte

det var solsken som log mot mig





Fri vers av jonas a
Läst 226 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-08-06 00:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

jonas a
jonas a