Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bara en...


Glasmästare

Insikt, utsikt, avsikt...
En glasmästare har nu gått i kras
Skärvorna på marken glänser likt påtagligt spruckna illusioner

Matta kanter med vassa hörn - så genomskinliga drag
Där han nu ligger med sitt förlorade ansikte

Så vacker då han ståtade på sin piedestal
SÅ vacker
Nu bara en hög av skärvor

Jag plockar försiktigt upp dem
En efter en
Bildar en mosaik av spruckna drömmar

Gömmer, glömmer och går vidare...




Övriga genrer av Carola Jeryd
Läst 493 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2008-08-06 12:52



Bookmark and Share


  ~~*MariamAurore*~~
vad vackert skrivet
2008-08-08

  KristinaE
.. vidare i nuet till framtiden. Njuter av historiens vingslag... varje gathorn rymmer ett da! Skarvor kan nog aldrig lagas da de for alltid bar skorheten i nagot som varit eller ar trasigt...
2008-08-06
  > Nästa text
< Föregående

Carola Jeryd
Carola Jeryd

Mina favoriter
1500 dagar-nånting
för