Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

1500

Tog hjärtat till gränsen
förlorade allt på dåligt giv
svart dam förförde
låt tåget ta själen
släppandes längs den
kalla och ärgade rälsen




Fri vers av Neal
Läst 259 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-08-06 21:20



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Ja, dessa svarta damer...
2008-08-07
  > Nästa text
< Föregående

Neal
Neal