Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Usch, för mörkret, men de blir ljusare.


Ur mörkret

Jag tittar ut i kvällsens mörker.

Jag tänker i stan var det ljust, utan allt mörker.

Minnen som håller på att suddas ut, kommer fram i ljuset.

Solens sken är svagt och vännernas leende starkare för varje gång.

Det är som dom bär? Jag ler och skrattar.




Fri vers av Smurfan
Läst 506 gånger
Publicerad 2008-08-06 22:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Smurfan
Smurfan