Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En sen Rimmer....


Godnatthälsning till Alla Vakna !

Go´natt !
sov med gott samvete
ni, som kan
ni andra
försök ändå
piller, eller så
ej att rekommendera
kan ju bli flera
en öl bättre
slinker ner, lätt(a)re

Go´natt !
dröm nå´t snällt inatt
kanske om kärestan
breve´i sängen
eller i den "andra sta´n"
drömmen är "poängen"

Go´natt !
Alla skrivkamrater
som är här nu
om Du har "divalater"
"spela roll", inte nu
bara du tar det "easy"
och inte blir så "krisi(g)"
ej heller himla "grisig"

Förresten, go´natt till ALLA
snart i sömn jag falla..............................




Fri vers av Mats Henricson
Läst 304 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-08-07 00:37



Bookmark and Share


    *Zenobia*
ett gott samvete är bästa huvudkudden...örngott...

natti natti o suss gott! :)
2008-08-07

  genni VIP
Du sover nog nu, men natti, sköna drömmar till dig
2008-08-07

  -Ulla Tilemo- VIP
Önskar dig en riktigt God Natt och sov så gott på rosenörat, som min man alltid sa.....
2008-08-07

  * Ammi *
natti natti ..
2008-08-07

  Night Soul Woman
natti natti:)
Tack för läsningen
2008-08-07

  andrasidan
Tack. Sov gott.
2008-08-07
  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska