Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gillar hur du smittar mig med glädje




gillar hur du tar min hand

ser mig djupt i ögonen

ler ditt leende

du smittar mig med glädje

en djup varaktig glädje


gillar när du går förbi

stannar upp

smeker mig lätt över baken

säger nåt gulligt

som typ, jag är galen i dig


jag gillar att du är galen i mig




Fri vers av sunnanvind
Läst 383 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2008-08-07 11:22



Bookmark and Share


  Johan Bergstjärna VIP
Härligt! : )
2008-08-13

  SusanneStrömstedt
Ibland är det riktigt härligt att få ett litet "tjuvnyp" i baken =)
2008-08-11

  Söder
Härlig känsla det där.
2008-08-08

  W.Riter
Känns bra när man läser sånt här.:-)
2008-08-08

    JJ VIP
Låter som en helt undrbar smitta! Mvh. JJ.
2008-08-07

    Lindizz
Glädje och kärlek lyser i denna. Härliga rader!
2008-08-07

  DanSan
****************************

En riktig glädjesmittande text . . .

*APPLÅD*

****************************
2008-08-07

  anits VIP
Glädje och kärlek
underbart
2008-08-07

  Lejonhjärtas poesi
Snyggt passionerad kärlek
2008-08-07

  Blåbäret
Tack...men när har jag tagit dig på baken? :O ...Nä men visst är det ljuvligt. Bara vetskapen räcker för att ge en den där speciella glädjen!
2008-08-07
  > Nästa text
< Föregående

sunnanvind